Over de dekbedden 2018-01-23T09:38:04+00:00

Over de dekbedden

Naast het anti allergische goed wasbare en zeer comfortabele kussen, verkoop ik ook dekbedden met het keurmerk NOMITE. Dit keurmerk geeft aan dat deze dekbedden geschikt zijn voor personen met huisstofmijtallergie. Dekbedden gevuld met veren en dons heeft een gunstige warmte en klimaat verhouding en zorgt voor een snellere vochtafvoer tijdens het luchten.

Het veren en dons dichte hoesmateriaal biedt zoveel bescherming dat het binnendringen van mijten wordt tegengehouden. Dus ook als u allergisch bent voor huisstof of astmatisch bent kunt u onder deze dons dekbedden heerlijk slapen!

Donzen dekbedden

Duvet Doré donzen dekbedden

De exclusieve lijn comfortabele donzen dekbedden van Duvet Doré hebben een zeer hoge kwaliteit. De Duvet Doré Platinum dekbedden behoren tot de top van het dekbeddensegment. Dit komt door de combinatie van 100 procent witte Siberische ganzendons en de zeer lichte en soepele inlettkwaliteit.

Informatie over warmteklassen

Door het grote aanbod donzen dekbedden lijst het misschien moeilijk om tot een juiste keuze te komen. Heeft u het bijvoorbeeld snel koud dan is het Thermo dekbed wellicht geschikt voor u. Heeft u het daarentegen vaak snel warm tijdens uw slaap dan kunt u kiezen voor het 4 seizoenen dekbed. Dit dekbed bestaat uit een zomerdeel en een dikker herfst/lentedeel. Deze twee delen kunnen met behulp van knopen worden samengevoegd tot een warm dekbed voor in de winter. U kunt op deze manier zelf kiezen welk dekbeddeel geschikt is voor uw ultieme slaapcomfort.

Warmteklasse Dikte in cm Toepassing
1 vanaf 8,8 Ideaal voor koude slaapkamers en/of mensen die het snel koud hebben.
2 6,3 – 8,2 Gemiddelde warmte-isolatie. Deze dekbedden zullen de meeste mensen goed bevallen.
3 4,0 – 5,7 Voor mensen die het snel warm hebben en/of voor gebruik in verwarmde kamers.
4 2,0 – 3,4 Echte zomerdekbedden, die zelfs in warme nachten nog optimaal comfort bieden.

NOMITE Keurmerk

Nomite® is een keurmerk van de European Down & Feather Association (EDFA). Dit is een samenwerkingsverband met de belangrijkste dons en veren verwerkende bedrijven in Europa. Een donzen dekbed met het keurmerk Nomite® is bij uitstrek geschikt voor mensen met een allergie voor huisstofmijt. Deze dekbedden hebben namelijk een zeer dichtgeweven tijk die het binnendringen van huisstofmijt tegen gaat. Ducky Dons is de leverancier van de dekbedden die ik verkoop. Dit is de enige producent in Nederland die aan al haar donzen dekbedden het Nomite® label mag voeren. Bent u geïnteresseerd in meer informatie over het Nomite® keurmerk dan kunt u kijken op de website www.nomite.com